суббота, 4 ноября 2017 г.

Замечательный день / Kouzelný den. 1960.

Замечательный день / Kouzelný den. 1960.
 Ещё один старый фильм о счастливом детстве в стране развитого социализма, на сей раз из Чехословакии. Школьники готовятся ко II Чехословацкой Национальной Спортивной Спартакиаде, а Гонзика в команду пока не берут так как он ещё не ходит в школу. Но упорство и труд всё перетрут, особенно если вокруг все такие добрые и милые, как и положено строителям коммунизма.))
Honzík je pyšný, že nacvičuje se školáky na spartakiádu, zejména proto, že ještě sám nechodí do školy. Nečekaně se do obce přistěhuje pan Horák se synem školního věku, který Honzíka nahradí. Honzík si zoufá. V den oblastní spartakiády děti odjedou a Honzík je ve vesnici sám. Z chalupy Horáků vyběhne jejich syn, který zaspal a neví, co dělat. Honzík ví, jak situaci řešit. Jde za dědečkem Slípků a ten rychle vytáhne bryčku a zapřáhne koníka. Bryčka nevydrží váhu dětí a dědečka, tak chlapci cestují všelijak, ale do města se dostanou jen taktak. Spartakiádní cvičenci už pochodují, ale stane se, že se děti mezi ně vmísí a ukáže se, že jedno dítě stejně chybělo.
Режиссёр: Ян Валашек ст. / Jan Valášek st..
В ролях: Иржи Лукеш / Jiri Lukes, Ладислав Голомчик / Ladislav Holomcik, Ярослав Блох / Jaroslav Bloch, Томаш Гадл / Tomas Hadl, Йозеф Гавлик / Josef Havlik, Людек Шимак / Ludek Simаk, Stepanka Hanicincova, Josef Mixa, Jarmila Krulisova, Oldrich Vykypel, Nina Jirankova, Eman Fiala, Vera Koktova, Lubomir Bryg, Jaroslav Drahokoupil, Vera Bila, Milan Brezina, Renata Milosovicova, Hana Brachtlova, Ivan Brachtl, Pavel Komarek, Tamara Vaneckova, Eva Remsova.
Чехословакия, 1960.
Язык: чешский, без перевода.
Download Замечательный день / Kouzelný den.
Замечательный день / Kouzelný den. 1960.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.